Vacature dirigent(e) A-orkest

Vacature dirigent(e) A-orkest

Vacature
Dirigent A-orkest (M/V)
CMV Eendracht Maakt Macht – Oudega SWF

Voor aanvang van het nieuwe seizoen (September 2021) is CMV Eendracht Maakt Macht op zoek naar een talentvolle dirigent(e).

Toonaangevend orkest in Fryslân

Christelijke Muziekvereniging Eendracht Maakt Macht (EMM) bestaat uit een talentvolle groep van 45 actieve leden en komt uit in de 1e divisie. Naast het A-orkest, heeft EMM ook een bruisend jeugdorkest. Het orkest investeert actief in jeugdbeleid en het enthousiasmeren van jonge muzikanten. De jeugd is de toekomst van ieders vereniging!

EMM heeft een ambitieuze agenda met veel afwisseling. Naast jaarlijks aan concoursen deel te nemen organiseert het orkest bijzondere en vernieuwende concerten in de regio, hierbij ook gebruikmakend van (internationale) gastsolisten. Daarnaast heeft EMM een actieve rol in het dorp.

Sfeer en muzikaal resultaat

EMM zoekt een dirigent(e) die samen met het orkest verder bouwt aan de verenigingsvisie. Iemand die inspireert en actief meedenkt om mooie projecten en groei van het orkest te realiseren. Hij of zij houdt het orkest scherp en weet alle leden te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. EMM is veelzijdig en verrast met vernieuwende concepten of projecten waar de dirigent als muzikaal leider een grote rol in speelt. Relevante ervaring en het nemen van initiatief hierin is daarom een groot pluspunt.

Met een enthousiast bestuur, diverse actieve commissies en gemotiveerde leden is er een sterke basis om gezamenlijk onze ambities te realiseren richting de toekomst.

Enthousiast?

Wil jij ons leiden naar deze mooie muzikale toekomst? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Mail vóór 25 juni 2021 je motivatiebrief met curriculum vitae naar vacature@emmoudega.nl

Voor meer informatie en/of aanvullende vragen kun je contact opnemen met Johan Oenema op telefoonnummer: 06-13308579

webmaster

Reacties zijn gesloten.
Margareth Webby ©