14 februari | Valentijnsconcert De Bazuin Oentsjerk met Ellen ten Damma

2050214 De Bazuin OenkerkDe jeugd van het A-korps van E.M.M. woonde het Valentijnsconcert van De Bazuin Oenstjerk met Ellen ten Damme bij. Dit concert vond plaats in Schouwburg De Lawei in Drachten.

Het was een gezellige uitje naar een prachtig concert en zoiets is zeker voor herhaling vatbaar! Enkelen wisten zelfs een handtekening van Ellen ten Damme te scoren.

 

14 februari | Uitstekende prestaties tijdens Solistenconcours Femuza

20150214 SolistenconcoursWij zijn supertrots op de prestaties van onze leden tijden het 46e Solistenconcours van Femuza.

Jouke Wijnja haalde 83 punten, Berber Buren haalde 84½ punt, beide een dikke eerste prijs. Femke Galama haalde met 90 punten een eerste prijs met lof en kreeg een GOLDCARD voor Fulkaan en Yvonne Galama was de beste blazer van het hele Solistenconcours met maar liefst 94 punten!

 

13 februari | Voorspeeluur

20140213VoorspeelavondOp vrijdag 13 februari organiseerden wij een voorspeeluur voor een deel van de leerlingen. Er was voor ouders en belangstellenden ook de gelegenheid vragen te stellen.

Het was geslaagd en wordt dit seizoen zeker herhaald!

Voor meer foto’s, klik hier

 

Woensdag 11 februari | E.M.M. nieuws

josjansenemmOp 31 januari was Jos Jansen tijdens ons Nieuwjaarsconcert onze gastsolist op bastrombone. In een sfeervol aangekleed Joo zorgde deze solist voor het nodige vuurwerk.

Op 21 maart staat ons volgende optreden gepland bij het Korpsenfestival van Femuza in Makkum. Op 28 maart volgt een ontmoeting met Fanfare Psalm 150 Dinxperlo in Oudega, waarna we op 12 april deelnemen aan de ONFK Try-out in Heeg. Op 18 april doen we mee aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen (ONFK)

Graag tot ziens bij één van onze activiteiten!

Jeugd
Op 5 februari zijn in groep 5 van Klaver Trije proeflessen gestart. In acht lessen maken de leerlingen uit deze groep kennis met een blaasinstrument. Op Paasmandag volgt de eindpresentatie tijdens het Peaskemoandeikonsert 2.0.
Op 19 februari starten de jongste leerlingen met muziek maken in groepsverband. Tijdens het Peaskemoandeikonsert 2.0 zullen deze leerlingen laten horen wat voor mooie muziek ze samen kunnen maken. Beide projecten staan onder leiding van Marianne van der Heide.

Muziek maken is een prachtige hobby en misschien is muziek maken bij onze mooie fanfare wel iets voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons via emmoudega@gmail.com. Muzieklessen worden bij onze vereniging in eigen beheer door uitstekende professionele docenten verzorgd.

Zaterdag 31 januari | Nieuwjaarsconcert m.m.v. Jos Jansen, bastrombone

Poster Ni

Voor ons Nieuwjaarsconcert hebben we weer een internationale solist weten te strikken: Jos Jansen op bastrombone.
Jos Jansen is internationaal bekend als bastrombonist. Als solist trad hij op in diverse landen in Europa, Zuid-Amerika en in de Verenigde Staten. Medio 2014 zwaaide Jos Jansen af bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Zijn carrière zet hij voort als solist op bastrombone.

De soloshows van Jos bevatten dolkomische elementen, maar laten vooral een virtuoze trombonist zien, die zowel het klassieke repertoire als lichte muziek op zeer muzikale wijze vertolkt.

Jos Jansen, Fanfare Eendracht Maakt Macht en Disco Silver verzorgen een aangename avond vol kijk- en luistergenot.

It Joo Dorpshuis, De Joodyk 2, 8614 JK Oudega (SWF)
Aanvang 20.00 uur
Entree: € 12,50

Zaterdag 13 december 2014 | Kerstmarkt141122Emm's warm winterhuisA3

Ook dit jaar organiseren wij weer een oergezellig Kerstmarkt. Er zal van alles in kerstsfeer
te koop zijn en hapjes en drankjes zullen rijkelijk aanwezig zijn. Houdt de berichtgeving
en de flyer in de gaten voor meer informatie.

Zaterdag 13 december: 13.30 – 17.00 uur
MFC It Joo, De Joodyk 2, 8614 JK Oudega (SWF)